zaterdag 16 december 2017

Donut Worry


Eerst dacht ik dat ik de nieuwe stempelset Sweet Friends van Lawn Fawn niet zou kopen. Niks voor mij vond ik, wat moet je nou met dansende gebakjes?? 
Toen dacht ik, nou als je de pootjes en de smileys weglaat is het misschien wel leuk. Maar toen ik ze eenmaal had begon ik met het maken van mijn kaarten,.... bleken die smileys en dansende pootjes toch best leuk.

Deze kaart maakte ik met in mijn achterhoofd de LawnFawnatics challenge, waar de uitdaging is om emboss resist te gebruiken. Daarom stempelde ik met mijn versamark de donuts op de achtergrond die ik emboste met clear emboss poeder. Vervolgens met 2 kleuren distress oxide picked raspberry en worn lipstick de achtergrond gekleurd en laten uitlopen naar het wit.
Langs de rand van de achtergrond smeerde ik weer wat versamark en deed hier vervolgens wit emboss poeder over. De twee donuts knipte ik uit en plaatste ik in een van de selfie frames.
De vrolijke donut onderop heb ik uitgestanst en op een bannertje gezet.
Het glazuur op de donuts heb ik Glossy Accents op gedaan.

De tekst komt van een oude Lawn Fawn stempelset donut worry, die ook perfect bij deze half opgegeten donut past! Ik vind het zo een super schattige kaart geworden om iemand op te vrolijken.Met deze kaart wil ik dus graag mee doen met:

LawnFawnatics Challenge: Emboss Resist

Fab 'n' Funky: Anything but christmas

4 opmerkingen:

 1. Oh my goodness, this card is so adorable! I love the fun donut theme and wonderful emboss-resist! So happy you joined us at Lawn Fawnatics!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. this is wicked fun!!! Thank you for playing along with us in the Lawn Fawnatics challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog, I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density, which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  หนังใหม่

  BeantwoordenVerwijderen