dinsdag 28 maart 2017

Helga

Het is weer dinsdag, dus tijd voor een nieuwe challenge bij Digi Choosday!
Komen jullie weer meedoen? Zoals altijd mag alles, kaarten, 3d projecten, zelf gekleurde digi's, design sheets....als je het maar zelf gemaakt hebt.
Als DT leden gingen we deze week aan de slag met de verschillende design sheets die je in de Polkadoodles Shop kunt vinden.
 Ik maakte deze kaart voor Floor die gisteren 8 jaar werd. Dus....ik had ballonnen nodig. Nou die zaten genoeg op Helga Design Sheet 5 en het voordeel van zo'n design sheet is dat je eigenlijk heel snel een kaartje kunt maken. Alle onderdelen die ik heb gebruikt komen van hetzelfde vel.Ik heb nog wat parels toegevoegd en heel veel wink of stella glitter op de ballonnen voor extra feestelijkheid. De glitter wilde uiteraard niet op de foto, maar het is me gelukt wel wat glans te laten zien op de paarse ballon hieronder.
Vergeet niet, als jullie het ook leuk vinden om met design sheets aan de slag te gaan, of met andere Polkadoodles digi's, alleen op dinsdag is er een kortingscode. Dus zoek de code op het Digi Choosday blog en sla je slag !!

8 opmerkingen:

 1. Fabulous card! Love the extra balloons in the cupcake! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fabulous card. Love all the elements you added....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke kaart Petra ! groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. A fabulous card Petra, such a lovely cheerful design.
  Pauline - Crafting with Cotnob
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a festive card Petra! Love how you placed the balloons!❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Petra what a super sweet Helga card you have here I love how you have used the extra balloons a neat card. Hugs Andrea

  BeantwoordenVerwijderen