woensdag 9 augustus 2017

Happy holidays

Toen ik pas op vakantie was heb ik heel veel Lawn Fawn stempels meegenomen en gekleurd, eenmaal thuis had ik behoorlijk wat knipwerk en uiteindelijk een vrij vol doosje met ingekleurde stempels die op me lagen te wachten.

Vandaag besloot ik een kerstkaart te maken. Ik koos voor de pinguïns van Snow Cool en de iglo van Critters in the Snow, waarvan ik er meer dan genoeg klaar had liggen. Mijn vorige kerstkaart vond ik toch wel heel erg leuk geworden, dus ik wilde graag nog even verder mee spelen. Hetzelfde idee maar dan toch weer net even wat anders. Hiervoor heb ik eerst de basis gestanst en vervolgens met behulp van masks en een stencil een tussenstuk van mica van glitters voorzien.
De glitters heb ik door transparante pasta gemixt en vervolgens over het stencil verdeeld.
Toen de pasta droog was en ik alles op elkaar legde besloot ik net iets meer kleur te willen en stempelde op de iglo nog de lampjes van Baaah Humbug.

Vervolgens combineerde ik de wishing you van Meow You Doin'? en Happy Holidays van Winter Penguin met zwarte versafine inkt en candied apple Distress Oxide.
Nou combineer ik heel vaak teksten van verschillende stempelsets, maar deze keer lette ik daar speciaal op voor de nieuwe Lawn Fanatics Challenge #10 : Custom Senitiments

Twee sterren erbij en weer een kerstkaart klaar!


Ik hoop dat jullie mijn kaart net zo leuk vinden als ik.Verder wil ik met deze kaart meedoen aan de volgende challenges:

ABC Christmas Challenge: R (red)

The Merry Christmas Challenge: Anything goes

The Holly and Ivy Christmas Challenge #12: Anything goes

5 opmerkingen:

 1. Cute! Thanks for sharing at The Merry Christmas Challenge.
  ~Owner/DT Janis

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is sooooooo cute! Thanks so much for sharing with us at H&I. Jackie DT.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love this fabulous card! The sparkly clear panel makes this such a special design! Great job combining the sentiments from different sets, so clever! Thanks for sharing with us at Lawn Fawnatics!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super cute and love the sparkly acetate panel! Thanks for joining us at ABC Christmas Challenge.
  Lisa DT xx

  BeantwoordenVerwijderen