zaterdag 12 augustus 2017

Wishing you a happy day

Nadat ik pas een kaart van dit model had gemaakt dacht ik al dat hij toch ook een kwartslag gedraaid zou kunnen worden...., in de vakantie heb ik daar over nagedacht en toen ineens was het idee er. Dus ik heb gisteren mijn distress inkt erbij gepakt en een berg Lawn Fawn stempels (natuurlijk waren dit net stempels die ik nog niet had ingekleurd op vakantie, dus eerst nog even met mijn Copics zitten kleuren).

Als eerste maakte ik met een stans een mask om het gras en de lucht te kunnen kleuren met distress. Toen nog een mask gemaakt van de zon stempel (want ik wilde geen gestempelde zon) en van de wolken. Zo had ik binnen enkele minuten de achtergrond al helemaal naar mijn zin.
Toen ik alle stempels erop ging legde vond ik de lucht toch wel heeeeel erg groot, dus moest ik daar nog wat op verzinnen. Ik besloot de vogeltjes van de Sunny Skies stempelset erbij te plakken, waar ik ook de vliegers en de zon al van had.
Even wat zitten prutsen met een combi van stempelsets voor de tekst (ik gebruikte Happy, Happy, Happy en Elphie Selfie) en mijn kaart was klaar, tenminste dat dacht ik.


Helaas wilde hij niet mooi dicht blijven, zelfs niet na een nacht onder iets zwaars. Dus heb ik er nog maar even een bandje omheen gemaakt met een stempel en stansje van Push Here.
Oja, de konijntjes zijn van Upon a Star.
Ik vind hem super leuk geworden zo, en jullie?Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de volgende challenges: Lawn Fawnatics Challenge #10: Custom Sentiments
Paru's Card Making Challenges: Anything goes
Love To Scrap Challenge Blog #100: Kidz Rule

Simon Says: For A Child

Paper creator: Something for the kids


7 opmerkingen:

 1. Very adorable card, love the images and great fold! Thank you for joining us at Love To Scrap! Hope to see you again!
  Sherry x - DT for Love To Scrap
  Loose Stitches and Unraveled Threads – My personal Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love your design, Petra, and some little someone will be thrilled to receive it! Thank you for sharing your work with us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fabulous design Petra, any little one would be trilled to receive it.
  Thank you for joining us at Paper Creator.
  Hugs Julie xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This card is so amazing! I love how it opens to reveal that adorable scene! So happy you joined the challenge at Lawn Fawnatics!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thank you for joining in at Paper Creator with your beautifully designed card, love the concealed centre.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love that when unfolded and cute stamps---Thank you for joining us at Love To Scrap
  Carol DT x

  BeantwoordenVerwijderen