woensdag 28 februari 2018

Opkikker!!!

Ik was super enthousiast toen ik zag dat Lawn Fawn bij de nieuwe release een set met kikkers kreeg, ik wist meteen dat ik die wilde voor opkikkerkaarten.
Toen ik de Pivot Pop Up stans zag wist ik meteen hoe ik daar een kikkerkaart mee wilde maken. Ik had al vaker zo'n soort kaart gezien, maar nog niet de moed gevat om er een te maken. Nu met deze stans zag het er zo makkelijk uit dat ik deze ook meteen gekocht heb.

Toen lag het voor me, de stans en de stempelset. Mijn idee was dat ik losse letters wilde gebruiken voor de tekst, dat ik kikkers wilde laten "over spingen" door ze met mica vast te zetten en ik wilde de verschillende stempels als achtergrond gebruiken. Maar hoe en wat en met welke kleuren daar heb ik eerst zeker een kwartier over zitten denken. Toen dacht ik ik start gewoon met een witte pop up, zwarte letter en blauwe achtergrond voor het water.
Eenmaal bezig ging het ineens vanzelf en werd het zo tof!!! Het koste me moeite om te gaan slapen en de volgende dag pas verder te gaan. Aangezien ik ook al wist voor wie ik hem maakte heb ik hem toen hij klaar was heel snel weggebracht, want anders had ik hem gehouden, ik vond hem echt zo leuk geworden!!!

De tekst stempel die ik gebruikte is van Marianne Design. De gestanste letters zijn van MFT.
Ondertussen heb ik hem al nog 2x gemaakt, omdat mijn dochter er meteen een bestelde voor haar vriendin en ik er zelf ook nog een wilde hebben om te laten zien op de demodagen van Doe@ding.


Met deze kaart wil ik graag meedoen aan:

LawnFawnatics Challenge: Try a new Technique

Hobbywinkel de Egel: Three of a Kind (binnenin de kaart heb ik 3 kikkers, 3 waterlelies en 3 lelie bladeren)6 opmerkingen: