vrijdag 2 juni 2017

Hoera Jarig

Ik ben zo super blij met de nieuwe release van Lawn Fawn, er zitten weer leuke schattige stempels bij, maar ook hele leuke en bruikbare stansen. Aangezien ik deze week behoorlijk wat van deze release heb gekocht besloot ik om een kaart te maken waar ik in elk geval van 4 nieuwe sets wat wilde gebruiken. Nou dat is gelukt hoor, ik heb zelfs stempels van 3 verschillende sets gebruik en stansen van 4 sets. Nou horen er aan aantal dingen bij elkaar, maar dat geeft niet, het gaat om het idee en het wordt immers apart verkocht haha.


Voor de achtergrond ben ik bezig geweest met een combi van distress oxide en gewone distress met een stencil van Ranger. De letter stansen zijn van Studio Light en MFT en de smiley is van Spellbinders, die heb ik iets kleiner gemaakt zodat hij precies in de tekst bubbel paste.

Verder zijn alle stansen en stempels die ik gebruikt heb van Lawn Fawn.
De olifant op de voorkant is van de nieuwe set Wild for you en de happy b-day tekst is van Tiny Tag Sayings. Het mobiel en de tekst stans horen bij de Selfie Frames set.


Dit lieve kleine olifantje komt van een al oudere set Elphie Selfie.
Open me en het rondje eromheen zijn van de Push here set, uitgestanst met de bijpassende stans.
Het flapje is de grootste uit de Lift the Flap stans set.


Als je de flap open maakt zie je dat daar precies een cadeaukaart achter past. Dat hoeft natuurlijk niet, maar als je dat wil....dan is daar een bijpassende stans voor: Simple gift Card Slots, die ik hier ook heb gebruikt, zo blijft de cadeaukaart perfect op zijn plaats.


Met deze kaart doe ik graag mee aan de volgende challenges:
Lawn Fanatics Challenge Blog: Spring inspiration

Sparkles Monthly Challenges: Four, or more legs

Jo's Scrap Shack: Anything goes

3 opmerkingen:

 1. I love this wonderful card design! So many awesome details and it's a gift card holder too! Fabulous! So happy you shared with us at Lawn Fawnatics!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Great Card.. Love The Elephant.. Thanxx For Sharing With Us At Jo's Scrapshack This Week.
  Sherry @ Jo's Scrapshack DT

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful gift holder card, thank you for sharing with us at Sparkles Monthly, hope you will join us again next time.

  Hugs Babs x DT

  BeantwoordenVerwijderen